Стаття про школу

2013-10-13

/Files/images/bch.JPGМрія про найкращу школу нікого не оминає. Кожен учень хоче навчатися у хорошому закладі, усі батьки дбають, аби їх діти були оточені опікою, здобули глибокі знання та добре виховання.

Тому, Іршавська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 – це своєрідна республіка, де вчителі та учні спільно творять майбутнє; це велика родина,у якій 366 учнів, яка має свій ритм існування, захоплює новизною. Дають знання учням 50 педагогічних працівників. 46 учителів школи мають вищу освіту, 14 присвоєно педагогічне звання “старший учитель”, 1 учителів-методистів, 14 педагогів мають вищу кваліфікаційну категорію. Серед учителів школи -2- Відмінники освіти України, 3 нагороджено Грамотою МОН України.

У школі функціонує 27 навчальних кабінетів і класних кімнат, спортзал, 1 навчальна майстерня, комп’ютерний клас, який підключений до мережі, шкільна бібліотека.

Школа виховує молодь на високих моральних зразках української духовності. Заслуга в цьому всього педагогічного колективу, який очолює творчий керівник – Гичка Ганна Юріївна.

Особливо це стає відчутним під час проведення традиційних тематичних тижнів, вечорів, конкурсів. А найголовніше те, що під час таких заходів виявляються цілі сузір’я юних талантів.

За підсумками районних предметних олімпіад 3 роки поспіль школа займає ІІ місце . 24 учнів в цьому навчальному році в районних предметних олімпіадах вибороли призові місця та 4 призові місця в ІІІ турі Всеукраїнських предметних олімпіадах.

Маємо високі результати по конкурсах «Колосок», «Кенгуру», «Соняшник», «Грінвич», «Лелека», «Лелеченя». Багато творчих доробок поповнюють шкільні стенди. Наші школярі постійні учасники міських та районних концертів та фестивалів.

Надійними помічниками педагогів є батьки учнів . Приємно відзначити , що вони активно включаються у навчально-виховний процес, допомагаючи нам проводити тематичні лекції, концерти , озеленення школи і оновлення класних кімнат.

Достойним прикладом для педагогів є вчителі – ветерани, які є бажаними гостями в школі, і добрими порадниками у роботі. При їх допомозі готуються матеріали для випуску літопису історії школи.

Нехай не всі з них стануть ученими, письменниками чи акторами, але той вогник благородства, шляхетності, інтелектуальності і творчості, що горить у їхніх серцях сьогодні, буде горіти ще більше і зігріватиме не лише рідних, близьких та друзів. Ми, вчителі, щиро радіємо їхнім успіхам, бо ж ці успіхи – це й наші успіхи, і в майбутньому будемо робити все для того, щоб все нові і нові таланти з’являлися у стінах школи.

Кiлькiсть переглядiв: 2766